DANIE GORĄCE I
Rosół z makaronem lub krem z brokułów
DANIE GORĄCE II
Grillowane polędwiczki wieprzowe, sos maderowy ze swieżą bazylią, młode ziemniaki z koperkiem, bukiet sałat z sosem winegret
DANIE PRZEKĄSKI
Płatki z indyka na świeżej rukoli skropione sosem malinowym
Roladki z cukinii z suszonymi pomidorami, twarożkiem skropione sosem balsamicznym
Schab faszerowany musem chrzanowym
Roladki z kurczaka po andaluzyjsku
Wędzony łosoś nadziewany cytrynowym twarożkiem na ziołowej grzance
Sałata ze szpinakiem, gruszką i serem pleśniowym
DESER
Patera świeżych owoców
Wybór ciast domowych
Babeczki z bitą śmietaną i owocami
NAPOJE
(bez ograniczeń)
Kawa, herbata
Soki owocowe
Napoje gazowane
Woda mineralna
Dodatki:
cukier, śmietanka, cytryna, pieczywo jasne, ciemne, bułeczki